Over De Advocatenwijzer

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte expert. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.

R

Gratis intakegesprek

R

7 dagen per week bereikbaar

R

Netwerk van onafhankelijke specialisten

Over ons

De Advocatenwijzer is onafhankelijk, kosteloos en snel. We helpen je een weg te banen door het grote aanbod in de advocatuur. Alle aangesloten advocaten hebben we uitvoerig gesproken. We weten hoe ze werken, wat ze kosten en waar ze goed in zijn. In tegenstelling tot bestaande zoekmachines, die werken met reclame of zoeken op postcode en rechtsgebied. Het resultaat zegt in die gevallen niets over de kwaliteit van de expert.

Juridische dienstverlening betaalbaar en toegankelijk

De Advocatenwijzer is onderdeel van Omnius. Het is de missie van Omnius om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt Omnius in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Juridische dienstverlening van de nieuwe generatie

Hoewel er steeds meer frisse en vernieuwende juridische dienstverleners opstaan, handelt de branche tot onze verbazing vaak nog te stoffig en ouderwets. Met vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen brengt Omnius daar verandering in. Sinds 2012 is Omnius marktleider en we investeren continu in vernieuwingen en verbeteringen die inspelen op trends en ontwikkelingen die voldoen aan de verwachtingen rechtzoekenden in deze tijd. Lees meer..

Omnius Intakebalie: 24/7 bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze juristen zijn 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend, bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. De intakejuristen nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken; kosteloos en vrijblijvend. Lees meer..

Trapsgewijze juridische hulp

Om de rechtzoekende te voorzien van het beste advies, werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies.

Omnius keurmerk

Met onze werkwijze is Omnius uitgegroeid tot een moderne juridische dienstverlener met een eigen landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk. Het grootste advocatennetwerk van Nederland met meer dan 180 onafhankelijk advocaten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het keurmerk gaat zelfs verder dan de gedragsregels en kwaliteitseisen van de juridische beroepsorganisaties.

De organisatie

Omnius is in 2012 opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Deze juridische pioniers werkten meer dan tien jaar succesvol samen aan het ontwikkelen en exploiteren van innoverende juridische concepten. Het managementteam bestaat inmiddels uit Henri Niezink en Sam Kieboom. Andere merken die het team in de markt heeft gezet zijn onder andere de Omnius alimentatie advocaten, LS Advocaten Strafrecht en Jurigo. Lees meer..

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen maken we het verschil in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De klantgerichte formule heeft ervoor gezorgd dat Omnius is uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van Nederland.

Wij helpen u graag!

Neem contact op voor een gratis intakegesprek.
Bel ons op 088 – 374 79 00 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Omnius

De Advocatenwijzer is opgericht in 2014 en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende portals op juridisch gebied. Per augustus 2017 is De Advocatenwijzer onderdeel van Omnius.

De Advocatenwijzer
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

KvK: 55651291
Email: info@deadvocatenwijzer.nl

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Nederland

Wij zijn gevestigd met diverse kantoren door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 – 374 79 00.

    Voeg eventueel relevante documenten toe.

    De gegevens zijn gecontroleerd en correct

    Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.