Over ons

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte expert. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.

De Advocatenwijzer is onafhankelijk, gratis en snel. We bieden betrouwbare en actuele juridische informatie. We helpen je een weg te banen door het grote aanbod in de advocatuur. Alle aangesloten experts hebben we uitvoerig gesproken. We weten hoe ze werken, wat ze kosten en waar ze goed in zijn. In tegenstelling tot bestaande zoekmachines, die werken met reclame of zoeken op postcode en rechtsgebied. Het resultaat zegt in die gevallen niets over de kwaliteit van de expert.

Marianne Ulrich Fotografie

We bieden praktische informatie, ‘doe-het zelf’ documenten en maken de kosten van een expert inzichtelijk. De Advocatenwijzer wil daarmee de markt transparanter maken en een onafhankelijk platform bieden. We bieden de juiste informatie op het juiste moment.

De Advocatenwijzer is opgericht door Mechteld van den Oord, voormalig advocaat bij Allen & Overy, Ron van Valkengoed, succesvol internet ondernemer en Bjorn Sprengers, Marketing expert.

 

 

Contactgegevens De Advocatenwijzer:

De Advocatenwijzer B.V.
James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

KvK: 58899324
BTW: 853229090B01
Email: info@deadvocatenwijzer.nl


Exclusief bij De Advocatenwijzer

Gratis juridische documenten
Bespaartips bij juridische kosten
Beoordeel jouw expert
...en verder nog veel meer
Zelf aan de slag?