Over ons

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte expert. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.

De Advocatenwijzer is onafhankelijk, gratis en snel. We bieden betrouwbare en actuele juridische informatie. We helpen je een weg te banen door het grote aanbod in de advocatuur. Alle aangesloten experts hebben we uitvoerig gesproken. We weten hoe ze werken, wat ze kosten en waar ze goed in zijn. In tegenstelling tot bestaande zoekmachines, die werken met reclame of zoeken op postcode en rechtsgebied. Het resultaat zegt in die gevallen niets over de kwaliteit van de expert.

Het team achter De Advocatenwijzer

We bieden praktische informatie, ‘doe-het zelf’ documenten en maken de kosten van een expert inzichtelijk. De Advocatenwijzer wil daarmee de markt transparanter maken en een onafhankelijk platform bieden. We bieden de juiste informatie op het juiste moment.

De Advocatenwijzer is opgericht in 2014 en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende portals op juridisch gebied. Per augustus 2017 is De Advocatenwijzer onderdeel van OmniLegal B.V.

De Advocatenwijzer
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

KvK: 55651291
Email: info@deadvocatenwijzer.nl


Exclusief bij De Advocatenwijzer

Gratis juridische documenten
Bespaartips bij juridische kosten
Beoordeel jouw expert
...en verder nog veel meer
Zelf aan de slag?