Familie & Relatie

Voorbeeld echtscheidingsconvenant (gratis download)

Ga je scheiden en wil je de gevolgen van de echtscheiding onderling regelen, dan kan je een echtscheidingsconvenant opstellen. Dit echtscheidingsconvenant wordt je aangeboden door De Advocatenwijzer en is opgesteld en gecontroleerd door gespecialiseerde advocaten.

In dit convenant wordt uitgegaan van een huwelijk tussen een man en een vrouw. Uiteraard kan het ook gaan om twee vrouwen of twee mannen. Wijzig in dat geval de definities in bijvoorbeeld vrouw I en vrouw II respectievelijk man I en man II.

 

Tips

  • Alle geel gemarkeerde teksten moeten worden aangevuld/aangepast.  
  • Heeft u naar aanleiding van het voorbeeld document aanvullende vragen? Ga naar www.deadvocatenwijzer.nl en laat onze medewerkers een geschikte advocaat voor u vinden.

Voorbeeld echtscheidingsconvenant (gratis download)

Let op: de juridische documenten betreffen modellen en sluiten mogelijk niet op uw situatie aan. Het opstellen ervan is maatwerk. De Advocatenwijzer B.V. is dan ook nimmer aansprakelijk voor onjuistheden en onvolledigheden in de documenten dan wel indien er geschillen ontstaan door of voortvloeien uit (het opstellen van) de documentatie. Zie in dit verband ook de algemene voorwaarden.

Direct downloaden? Vul uw gegevens in en wij mailen u het document.
Voornaam

Achternaam

Emailadres

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief
Vergeet u niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Ontvang elk kwartaal juridisch nieuws & handige tips.

Gerelateerde berichten

Ga je scheiden en wil je de omgang met de kinderen van jou en je (ex-) partner na de echtscheiding regelen, dan kan je een...

Wil je iemand machtigen, bijvoorbeeld om jou tijdens een (hoor)zitting te vertegenwoordigen, dan is altijd een machtiging vereist. Deze...

Deel dit document

Social buttons: 

Vind voor mij de juiste advocaat

U heeft hulp nodig bij een juridisch conflict? Laat ons u helpen met het vinden van de beste advocaat!

Over de Advocatenwijzer

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte advocaat. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.