Werk & Inkomen

Heeft u een arbeidsconflict of wilt u dat juist zien te voorkomen? Wij helpen u de juiste – in arbeidsrecht gespecialiseerde -juristen en advocaten te vinden. Wij vinden de juiste arbeidsrechtsspecialist voor u in bijna elke regio in Nederland. Altijd dichtbij.

Iedereen heeft recht om goed geïnformeerd te zijn omtrent arbeidsrecht. Wij bieden u daarom altijd een gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten. Onze intakejuristen zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8 uur ’s ochtends tot 20:00 uur in de avond.

R

Gratis intakegesprek

R

7 dagen per week bereikbaar

R

Netwerk van onafhankelijke specialisten

Arbeidsrecht

Als werkgever of werknemer krijgt u te maken met allerlei arbeidsrechtelijke situaties. Om tijd en onnodige kosten te besparen, is het aan te raden om u goed te laten informeren over uw rechten en plichten. Een arbeidsrecht advocaat kan u adviseren en helpen bij het oplossen van arbeidsgeschillen. Maar ook bij het opstellen van documenten, ontslag van een medewerker of het vorderen van loon. Neem contact op met een arbeidsrecht advocaat uit het Omnius Advocatennetwerk.

Wij helpen u graag!

Neem contact op voor een gratis intakegesprek.
Bel ons op 088 -374 79 00 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 20:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Vestigingen in heel Nederland

Wij zijn gevestigd met diverse kantoren door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis Intakegesprek Aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 – 374 79 00.

  Voeg eventueel relevante documenten toe.

  De gegevens zijn gecontroleerd en correct

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

  Ontslag krijgen of Ontslag nemen

  Bij ontslag is er sprake van beëindiging van een arbeidscontract. Een werknemer kan ontslag krijgen of kan ontslag nemen. Wanneer een tijdelijke arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd, wordt niet gesproken van ontslag.

  Wederzijds goedvinden

  Als werkgever en werknemer met elkaar overeenkomen een dienstverband te beëindigen, is er sprake van ‘ontslag met wederzijds goedvinden.’ In dit geval maken beide partijen afspraken over de afwikkeling van het ontslag die worden vastgelegd in een ‘beëindigingsovereenkomst’ ook wel een ‘vaststellingsovereenkomst’ genoemd. Onderwerpen die in een dergelijke overeenkomst worden behandeld zijn de einddatum, eventuele vrijstelling van de arbeid, afspraken over loon en opname van vakantiedagen tot de einddatum van het dienstverband, de eindafrekening en de geldigheid van een concurrentie- of relatiebeding.

  De inhoud van een beëindigingsovereenkomst kan belangrijke financiële gevolgen hebben, zoals het recht op een uitkering. Het is daarom voor werknemers raadzaam om zich bij het opstellen van een beëindigingsovereenkomst laten bijstaan door de vakbond, het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) of een advocaat.

  Wij helpen u graag!

  Neem contact op voor een gratis intakegesprek.
  Bel ons op 088 – 374 79 00 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.