Overige partnersites

Rechtspraak
Rechtspraak is een website waarop veel informatie over juridische dienstverleners samen is gebracht. Je kunt hier snel zoeken naar websites over juridische onderwerpen en dienstverleningen.

Partners in het buitenland
JUF is het Deense zusje van De Advocatenwijzer. Juf is een juridisch informatieplatform. Tevens is het een zoekmachine voor het vinden van een advocaat voor rechtzoekenden in Denemarken.

Scheiding
Compaiz is hét online platform waar ouders met kinderen informatie en blogs kunnen vinden over scheiding en het effect daarvan op hun kinderen. Daarnaast biedt Compaiz een aantal online producten en diensten (Scheidingstest, E-book, interactief ouderschapsplan en online training) aan waardoor ouders op een laagdrempelige manier hulp kunnen vinden die past bij hun vraag. Compaiz is ontstaan vanuit het belang van het kind. Door er vroeg bij te zijn en te zorgen dat ouders met elkaar blijven communiceren, kan veel ellende worden voorkomen. Voor het kind én voor de ouders.

Hypotheek
Hypotheekrente is een website waarop veel informatie over dienstverleners van hypotheken samen is gebracht. Je kunt hier snel zoeken naar websites over hypothecaire onderwerpen en dienstverleningen.

Werkgevers & Werknemers
Op deze websites vind je alle relevante informatie voor werkgevers en werknemers met betrekking tot de arbeidsverhoudingen. Van Werkeloosheid, de Rekenkeizer om je salaris te berekenen tot informatie hoe je om moet gaan met een ontslagsituatie op sits als Ontslag uwpagina en Ontslag links.

Solliciteren
www.sollicitatieinfo.nl is een website met daaropalle informatie die van belang kan zijn voor jouw sollicitatieprocedure. Hier vind je alle relevante informatie om je goed voor te bereiden. Voor zowel werknemers als werkgevers.

Algemeen
www.website-verzameling.nl is een van de meest handige sites voor het snel op alfabet zoeken van websites binnen een bepaald onderwerp. Deze site kan daarmee worden gezien als een alternatieve startpagina, die kan worden gebruikt om te zoeken naar bepaalde sites. 

Vergelijkende sites
www.auto-verzekeringenvergelijken.nl is een site die helpt bij het vergelijken van autoverzekeringen. Het is een actuele en gemakkelijk tool voor het vinden van de juiste verzekeraar.

Transitievergoeding.nl
Op de site transitievergoeding.nl vind je informatie en ondersteuning wat betreft arbeidsrecht zoals de vaststellingsovereenkomst.


Exclusief bij De Advocatenwijzer

Gratis juridische documenten
Bespaartips bij juridische kosten
Beoordeel jouw expert
...en verder nog veel meer
Zelf aan de slag?