RWV Advocaten

Gemiddelde kantoor beoordeling

Company rates: 
1.35

Average: 1.4 (1 vote)

Lees beoordelingen

Tarieven

Tarief van €0
Tarief tot €195

Adres

Haagweg 149
2321 AA Leiden
geo: 

Bedrijfssamenvatting

Kantoor samenvatting: 
RWV Advocaten verleent kwalitatief hoogwaardige juridische diensten aan ondernemers en particulieren. Met ongeveer dertig advocaten zijn wij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor onze cliënten. Wij zijn zo groot dat wij beschikken over specialisten op vrijwel alle rechtsgebieden, zodat we u kunnen bijstaan bij al uw juridische problemen. We zijn zo klein dat u te maken heeft met een overzichtelijk team van advocaten met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid.

Kantoorgegevens

KantoornaamRWV Advocaten Aantal advocaten51 AdresHaagweg 149 Postcode2321 AA PlaatsLeiden
Rechtsgebieden Talen TarievenVan €0
Tot €195 ex btw
Overige kostenKantoorkosten 7% uutarief
Reiskosten € per k/m
Advocaten
RWV Advocaten
Personen- en Familierecht, Personen- en Familierecht
3

RWV Advocaten
Personen- en Familierecht, Mediation en Arbitrage
2.4

RWV Advocaten
Personen- en Familierecht, Mediation en Arbitrage
2.4

RWV Advocaten
Personen- en Familierecht, Personen- en Familierecht
3

RWV Advocaten
Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht
2.4

RWV Advocaten
Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht
2.4

Blog
16 september 2015 door Karen Rueb-Braakman

Bent u op huwelijkse voorwaarden getrouwd en ligt u in scheiding? Heeft u samen gespaard, maar heeft een eventuele belegging of uitgaven door één van de partners negatief uitgepakt? Beroep u dan tijdig op benadeling.

 

Dé situatie: verkeerde belegging

Man en vrouw zijn gehuwd op huwelijkse voorwaarden en hebben samen tijdens hun huwelijk gespaard. Op grond van de huwelijkse voorwaarden zouden die gespaarde inkomsten jaarlijks moeten worden verrekend. Maar zoals het bijna alle echtparen vergaat, heeft ook in deze zaak geen jaarlijkse afrekening plaatsgevonden. Het privé gespaarde vermogen bedroeg maar liefst € 360.500,- en was gestald op een gemeenschappelijke bankrekening waartoe de vrouw bevoegd was om over die rekening en het saldo daarvan te beschikken. De vrouw heeft, naar aange

23 september 2015 door Myrna van Wijk

Binnenkort wordt in de Tweede Kamer een wetsvoorstel besproken dat de alimentatieverplichting doet wijzigen. Zo gaat de duur van de alimentatieverplichting omlaag, wijzigt de grondslag van de partneralimentatie en de indexering van de alimentatie wordt afgeschaft. Tenminste, dat is het voorstel van VVD, PvdA en D66.

 

De voorgestelde wijzigingen in een notendop

De duur van de alimentatieverplichting gaat omlaag. Nu bedraagt deze maximaal 12 jaar na huwelijksontbinding, of bij een kinderloos huwelijk korter dan 5 jaar, maximaal de duur van dat huwelijk. Het wetsvoorstel wil de duur beperken tot maximaal de helft van het aantal huwelijksja

Vraag & antwoord
Niet beschikbaar.
Documenten
Helaas zijn er nog geen blogs aanwezig...