Witlox Snijders Advocaten

Gemiddelde kantoor beoordeling

Company rates: 
4

Average: 4 (1 vote)

Lees beoordelingen

Tarieven

Tarief van €220
Tarief tot €220

Adres

Keizersgracht 462
1016 GE Amsterdam
geo: 

Bedrijfssamenvatting

Kantoor samenvatting: 
Witlox Snijders advocaten is een in het centrum van Amsterdam gevestigd advocatenkantoor dat rechtshulp verleent aan ondernemers, instellingen en particulieren op het gebied van (civiele) procedures, juridisch advies, begeleiding en mediation. Witlox Snijders advocaten garandeert een direct en persoonlijk contact met de cliënt. De ervaring heeft ons geleerd dat dit bijzonder op prijs wordt gesteld.

Kantoorgegevens

KantoornaamWitlox Snijders Advocaten Aantal advocaten1 AdresKeizersgracht 462 Postcode1016 GE PlaatsAmsterdam
Rechtsgebieden Talen TarievenVan €220
Tot €220 ex btw
Overige kostenKantoorkosten % uutarief
Reiskosten € per k/m
Advocaten
Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten
Arbeidsrecht, Arbeidsrecht
4

Blog
20 mei 2014 door Paul Snijders

In de Wet op het financieel toezicht, artikel 4:67, is bepaald dat een rechtsbijstandverzekeraar zelf een advocaat mag uitkiezen in geval van een ‘gerechtelijke of administratieve procedure’. Dit is gebaseerd op de Europese richtlijn 87/344 EEG. In het Sneller/DAS-arrest heeft het Hof van Justitie uitgemaakt dat niet van belang is of in zo’n procedure rechtsbijstand door een advocaat wel of niet verplicht is (zoals bij rechtbanken). Rechtbank Amsterdam heeft op 18 maart 2014 in kort geding een uitspraak gedaan over de vraag of DAS een advocaat moet betalen, als een verzekerde werknemer betrokken raakt in een

20 mei 2014 door Paul Snijders

Een notaris mag geen testament opstellen als deze twijfelt aan de geestelijke toestand van de erflater. Een notaris is aan strenge regels gebonden en moet bij twijfel een medisch deskundige raadplegen. Degene die zich er bij de rechtbank beroept dat een testament onder invloed van een geestelijke stoornis tot stand is gekomen, zal die stoornis moeten bewijzen. Dat kan meestal alleen door getuigen. De verklaring onder ede van de notaris kan daarbij doorslaggevend zijn.


Rechtbank Oost-Brabant heeft op 26 februari 2014 bepaald dat een dochter, die door het testament van haar vader

Vraag & antwoord
Niet beschikbaar.
Documenten
Helaas zijn er nog geen blogs aanwezig...