Witlox Snijders Advocaten

Gemiddelde kantoor beoordeling

Company rates: 
4

Average: 4 (1 vote)

Lees beoordelingen

Tarieven

Tarief van €220
Tarief tot €220

Adres

Keizersgracht 462
1016 GE Amsterdam
geo: 

Bedrijfssamenvatting

Kantoor samenvatting: 
Witlox Snijders advocaten is een in het centrum van Amsterdam gevestigd advocatenkantoor dat rechtshulp verleent aan ondernemers, instellingen en particulieren op het gebied van (civiele) procedures, juridisch advies, begeleiding en mediation. Witlox Snijders advocaten garandeert een direct en persoonlijk contact met de cliënt. De ervaring heeft ons geleerd dat dit bijzonder op prijs wordt gesteld.

Kantoorgegevens

KantoornaamWitlox Snijders Advocaten Aantal advocaten1 AdresKeizersgracht 462 Postcode1016 GE PlaatsAmsterdam
Rechtsgebieden Talen TarievenVan €220
Tot €220 ex btw
Overige kostenKantoorkosten % uutarief
Reiskosten € per k/m
Advocaten
Witlox Snijders Tuzkapan Advocaten
Arbeidsrecht, Arbeidsrecht
4

Blog
29 juli 2014 door Paul Snijders

Het Landelijk Bureau BIBOB is onderdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het adviseert bestuursorganen (vooral burgemeesters) over het gevaar van misbruik van vergunningen, subsidies, aanbestedingen en vastgoedtransacties. Op basis van dit advies kan een burgemeester vergunningen weigeren of intrekken. Kan de Staat aansprakelijk worden gesteld als de burgemeester op basis van een verkeerd (en geheim) BIBOB advies een vergunning intrekt?

 

Hoge Raad heeft op 23 mei 2014 uitspraak gedaan over de vraag in hoeverre de Staat aansprakeli

6 maart 2015 door Paul Snijders
Bij payrolling komt het personeel in dienst van een payrollonderneming, terwijl de werknemer zijn arbeid bij de opdrachtgever (inlener) verricht, die ook de aanwijzingen geeft. De payrollonderneming betaalt de werknemer. Rechtbanken hebben de afgelopen jaren al een paar keer vastgesteld dat onder bepaalde omstandigheden de werknemer feitelijk een arbeidsovereenkomst heeft met de opdrachtgever, en niet met het payrollbedrijf. De opdrachtgever komt dan niet zo gemakkelijk van personeel af. Dat leek het einde van payrolling. Rechtbank Limburg heeft zich op 4 maart 2015 uitgelaten over de vraag of een werknemer, die al 11 jaar bij dezelfde opdrachtgever werkte, daardoor bij de opdrachtgever in dienst is.  

Uitzendbureau

Werknemer was aanvankelijk met een 

Vraag & antwoord
Niet beschikbaar.
Documenten
Helaas zijn er nog geen blogs aanwezig...