Bernhaege Advocaten

Gemiddelde kantoor beoordeling

Company rates: 
0.95

Average: 1 (1 vote)

Lees beoordelingen

Tarieven

Tarief van €0
Tarief tot €195

Adres

Past. van Haarenstraat 40
5464 VG Veghel
geo: 

Bedrijfssamenvatting

Kantoor samenvatting: 
Wij zijn Bernhaege Advocaten. Ons toegewijde team van advocaten en medewerkers staat al meer dan 20 jaar voor u klaar op het gebied van juridische vraagstukken. Bij een zakelijk geschil of een juridisch conflict in de privésfeer zoekt u een ervaren advocaat in Veghel die u begrijpt en hart heeft voor uw zaak. Wij werken voor cliënten in de regio Veghel, Uden, Oss, Eindhoven, Den Bosch, maar ook (inter)nationaal. Al onze advocaten hebben meer dan 10 jaar praktijk- en proceservaring. U staat centraal bij Bernhaege Advocaten. Dit vertaalt zich in optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden voor onze nationale en internationale cliënten. U kiest de manier waarop u het liefst met ons communiceert. Het maakt ons niet uit of dit via de telefoon, e-mail, sms, Skype, FaceTime, Whatsapp of ander communicatiemiddel gebeurt. Uit ervaring blijkt dat ook persoonlijk contact belangrijk blijft en daarom bent u van harte welkom op ons kantoor in Veghel.

Kantoorgegevens

KantoornaamBernhaege Advocaten Aantal advocaten5 AdresPast. van Haarenstraat 40 Postcode5464 VG PlaatsVeghel
Rechtsgebieden(Incasso) beslag en executierechtAansprakelijkheidsrechtArbeidsrechtBestuursrechtFaillissementsrechtHandelsrechtIntellectueel EigendomsrechtMediation en ArbitrageOndernemingsrechtPersonen- en FamilierechtProcesrechtVerbintenissenrecht TalenDuitsEngelsNederlands TarievenVan €0
Tot €195 ex btw
Overige kostenKantoorkosten 0% uutarief
Reiskosten €0.00 per k/m
Advocaten
Bernhaege Advocaten
Intellectueel Eigendomsrecht, Intellectueel Eigendomsrecht
4

Bernhaege Advocaten
0.2

Bernhaege Advocaten
0.2

Bernhaege Advocaten
0.2

Bernhaege Advocaten
0.2

Blog
29 juli 2014 door Muriel van den Hazenkamp

Met verschillende blogs heb ik de laatste jaren informatie gegeven over rechten van Intellectuele Eigendom, waaronder het auteursrecht, handelsnaamrecht en merken- (en modellen)recht. Naast zogenoemde “onderscheidingsteken” kunnen veel producten in aanmerking komen voor auteursrechtelijke en/of modelrechtelijke bescherming. Maar wat gebeurt er als die producten niet aan die beschermingstoets voldoen en dus niet beschermd worden door de auteurswet en/of modellenwet? Zijn die producten dan “vrij” om te kopiëren?


VANGNET

In de Nederlan

Vraag & antwoord
Niet beschikbaar.
Documenten
Helaas zijn er nog geen blogs aanwezig...