Hoe werkt het

De Advocatenwijzer is onafhankelijk, gratis en snel.

De Advocatenwijzer geeft particulieren en ondernemers de mogelijkheid om online kosteloos een geschikte advocaat te vinden. Op basis van jouw voorkeuren selecteren wij op onafhankelijke wijze experts die jou kunnen helpen bij jouw juridische vraagstuk.

In het kort werkt De Advocatenwijzer als volgt:

1. Stel je vraag

Op onze website kan je trefwoorden invullen. Denk hierbij aan een rechtsgebied en locatie. Op basis hiervan selecteert De Advocatenwijzer experts die het beste aansluiten bij jouw voorkeuren. Deze krijg je meteen overzichtelijk op je beeldscherm.

2. Maak een afspraak

In het overzicht van experts heb je gelijk de mogelijkheid om een face-to-face afspraak in te plannen met één van de door ons geselecteerde experts. Dit kan je doen door op de beschikbare tijden te klikken. De expert ontvangt dan een bericht van ons en ook jij krijgt een bevestiging van de gemaakte afspraak.

3. Beoordeel

Ben je tevreden over de expert van jouw keuze? Vertel het ons door een beoordeling te plaatsen. Je kunt een advocaat of jurust onder andere beoordelen op deskundigheid, betrokkenheid en prijs/kwaliteitverhouding. Je kan hiermee uiting geven aan je tevredenheid en helpt anderen bij het vinden van een goede expert.

4. Volg ons 

Wij selecteren alleen kwalitatief goede experts. Wil je op de hoogte blijven van de juridische trends en ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Twitter, Facebook of LinkedIn.

 


Exclusief bij De Advocatenwijzer

Gratis juridische documenten
Bespaartips bij juridische kosten
Beoordeel jouw expert
...en verder nog veel meer
Zelf aan de slag?