Personeel

Whitepaper Wet werk en zekerheid (WWZ)

Per 1 juli 2015 zijn de nieuwe, ingrijpende wijzigingen in het arbeidsrecht en het ontslagrecht ingegaan. Bent u al voorbereid op de wijzigingen in het kader van de Wet werk en zekerheid (WWZ)? Wat is de juridische én organisatorische impact op uw onderneming? Waar moet u als werkgever op letten? Waar moeten werknemers op letten? Wordt het gemakkelijker? Wordt het goedkoper? Wat zijn de valkuilen? 

Een overzicht van de belangrijkste veranderingen

Bij de Wet werk en zekerheid gaat het niet alleen om de veranderingen per 1 juli 2015. De eerste wijzigingen in het arbeidsrecht zijn al per 1 januari 2015 in werking getreden. 

Lees in de Whitepaper Wet werk en zekerheid meer over de belangrijkste veranderingen. 

Direct downloaden? Vul uw gegevens in en wij mailen u het document.
Voornaam

Achternaam

Emailadres

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief
Vergeet u niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Ontvang elk kwartaal juridisch nieuws & handige tips.

Gerelateerde berichten

Het nieuwe jaar is begonnen! Dit betekent dat de Wet werk en zekerheid gefaseerd in werking zal treden. Wil je volledig op de hoogte komen? We...

De Eerste Kamer heeft op 10 juni 2014 ingestemd met het wetsvoorstel Wet werk en zekerheid. Op arbeidsrechtelijk gebied (...

Deel dit document

Social buttons: 

Vind voor mij de juiste advocaat

U heeft hulp nodig bij een juridisch conflict? Laat ons u helpen met het vinden van de beste advocaat!

Over de Advocatenwijzer

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte advocaat. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.