Intellectueel Eigendom

Waarom algemene leveringsvoorwaarden IT onderneming niet beschermen bij conflicten

In het whitepaper “Directie IT onderneming onderschat het risico van een rechtszaak bij conflict met een klant!” heeft u kunnen lezen dat het risico van IT bedrijven op een rechtszaak enorm is, dat conflicten ontstaan door de menselijke natuur, ze grote financiële problemen veroorzaken, en dat de IT directie persoonlijk aansprakelijk kan zijn voor kosten en schade hierdoor. In de IT branche worden diverse ‘oplossingen’ gehanteerd om conflicten en juridische procedures te uit te sluiten. In dit whitepaper leest u waarom geen van deze oplossingen daadwerkelijk beschermen tegen conflicten. Inhoudsopgave: 1 Vele soorten voorwaarden, maar geen ervan voorkomt conflicten 2 Waarom nauw persoonlijk contact met de klant het conflict niet tegengaat 3 Hoe het komt dat schriftelijk vastleggen niet zaligmakend is 4 Zelfs alle communicatie via de jurist voorkomt conflicten niet 5 Waarom een aansprakelijkheidsverzekering niet helpt tegen conflicten 6 Conclusie:  Zorg dus dat je conflicten voorkomt!
Direct downloaden? Vul uw gegevens in en wij mailen u het document.
Voornaam

Achternaam

Emailadres

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief
Vergeet u niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Ontvang elk kwartaal juridisch nieuws & handige tips.

Gerelateerde berichten

Iedereen kent ze wel, de zogenoemde ‘kleine lettertjes’ oftewel de algemene voorwaarden. In de praktijk bestaat een aanzienlijk deel van onze...

Deel dit document

Social buttons: 

Vind voor mij de juiste advocaat

U heeft hulp nodig bij een juridisch conflict? Laat ons u helpen met het vinden van de beste advocaat!

Over de Advocatenwijzer

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte advocaat. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.