Bedrijf

Samenwerkingsovereenkomst? Niet nodig, wij kennen elkaar goed.

U kunt het zo gek niet bedenken of u verkeert als ondernemer in een situatie waarin u een afspraak maakt. Sommige afspraken legt u niet vast omdat deze niet zo belangrijk zijn en andere niet omdat de financiële belangen klein zijn. Dat is niet zo vreemd en meestal ook niet schadelijk. Immers, als u voor iedere afspraak een contract zou laten opmaken, kost u dat veel tijd en ook veel geld. Echter, het komt helaas nog heel vaak voor dat mensen een samenwerking aangaan en de gemaakte afspraken niet schriftelijk vastleggen. Inhoudsopgave: 1 Waarom zou ik afspraken met mijn partners vastleggen als we elkaar goed genoeg kennen? 2 Welke kosten zal ik hebben als ik mijn afspraken niet schriftelijk vastleg? 3 Hoe bespaar ik juist kosten door mijn afspraken met partners wel schriftelijk vast te leggen?
Direct downloaden? Vul uw gegevens in en wij mailen u het document.
Voornaam

Achternaam

Emailadres

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief
Vergeet u niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!
Ontvang elk kwartaal juridisch nieuws & handige tips.

Gerelateerde berichten

Ondernemen is keuzes maken en risico nemen. Soms betekent dit dat je mondelinge afspraken maakt en niet alles tot in detail uitwerkt. Je moet of wil...

Deel dit document

Social buttons: 

Vind voor mij de juiste advocaat

U heeft hulp nodig bij een juridisch conflict? Laat ons u helpen met het vinden van de beste advocaat!

Over de Advocatenwijzer

Heb je een advocaat nodig maar vind je het lastig om uit het grote aanbod de juiste te kiezen? Dat begrijpen wij volkomen. Daarom helpt De Advocatenwijzer particulieren en ondernemers bij het vinden van een geschikte advocaat. Met onze uitgebreide ervaring in de advocatuur kunnen wij als geen ander de advocaat vinden die voldoet aan jouw criteria, voorkeuren en behoeften.