Onderscheid je als advocaat en vergroot je stroom nieuwe cliënten
De Advocatenwijzer vergroot jouw zichtbaarheid als advocaat of op het internet en brengt je in contact met nieuwe cliënten.
Wij bieden je de mogelijkheid om je te onderscheiden op basis van autoriteit en kwaliteit.

Over De Advocatenwijzer

Steeds meer cliënten zoeken juridische hulp via internet, dat blijkt uit een recent onderzoek van De Advocatenwijzer. Wij spelen in op deze trend. De manier waarop advocaten zich presenteren, willen we beter laten aansluiten op de huidige markt.

De Advocatenwijzer maakt de markt transparant. We bieden advocaten een platform om zich te onderscheiden op basis van autoriteit en kwaliteit. Aan de ene kant helpen we cliënten een goedgeïnformeerde keuze te maken, aan de andere kant helpen we advocaten de juiste cliënten aan te trekken.

Maandelijks heeft De Advocatenwijzer meer dan dertigduizend bezoekers die tientallen nieuwe cliënten opleveren voor onze leden. Op onze website kan je als expert een gedetailleerd profiel aanmaken en interessante blogs publiceren. Interesse gewekt? Sluit je vandaag nog aan!

Wat zijn je voordelen als expert?

Vind meer nieuwe clienten
Profileer jezelf als vooraanstaand advocaat
Vergroot klantenconversie met handige afsprakenwidget op jouw kantoorsite

De pakketten

Starter

Professioneel

Expert

Foto van advocaat
Profielomschrijving
Specialisaties
Lidmaatschappen
E-mailadres
Webadres
Telefoonnummer
Uurtarieven
Blogs

€39,50 p/m*

€44,50 p/m*

€47,50 p/m*

AANMELDEN AANMELDEN AANMELDEN
* Bij deelname van 12 maanden.

Veel gestelde vragen

Hoe verhouden de gedragsregels van de Orde van Advocaten zich met jullie model?
Al onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan de gedragsregels van de Orde van Advocaten. Regel 2 lid 2 stelt dat het een advocaat niet geoorloofd is een beloning of provisie toe te kennen of te ontvangen voor het aanbrengen van opdrachten (provisieverbod). Onze pakketten zijn abonnementen, waarbij u niet per lead of opdracht achteraf betaalt.
Wat kost het lidmaatschap bij De Advocatenwijzer mij?
De Advocatenwijzer heeft een aantal pakketten. Zie hieronder voor een overzicht. De hoogte van de prijs hangt af van het gekozen pakket en staat in het overzicht weergegeven.
Hoe komt De Advocatenwijzer tot een beoordeling van een advocaat?
Het beoordelen van experts gaat aan de hand van een systeem van sterren. Advocaten en juristen kunnen gedeeltelijk hun beoordeling ‘verdienen’ door een zo compleet mogelijk profiel aan te maken en door additionele informatie toe te voegen. Hiermee zijn maximaal twee sterren te verdienen. Ten tweede kunnen externe partijen (peers, concurrenten, collega’s en cliënten) de advocaten beoordelen met een maximum van drie te verdienen sterren, waarbij factoren als deskundigheid en bereikbaarheid een rol spelen. Aan de hand van een geavanceerd systeem wordt de totaalscore van de expert bepaald. Deze kan dus variëren van één tot vijf sterren. Slechts deze eindbeoordeling is zichtbaar op de website van De Advocatenwijzer. Neem voor een nadere toelichting contact met ons op per e-mail:  info@deadvocatenwijzer.nl of per telefoon: 088-3747900.
Wat gebeurt er met de feedback op experts?
De feedback op een advocaat of een jurist wordt door ons geverifieerd, in ons systeem opgeslagen en (geanonimiseerd) getoond op de persoonlijke pagina van de betreffende expert. Daarnaast is zichtbaar hoeveel sterren (1 – 5) de betreffende expert gemiddeld heeft ontvangen op grond van andere ervaringen.
Hoe word ik op de hoogte gesteld van een nieuw gemaakte afspraak?
Als een potentiële cliënt een afspraak heeft gemaakt, dan ontvang je daarvan een e-mail van De Advocatenwijzer. Daarin staan ook de contactgegevens van de betreffende cliënt. Het overige contact met de potentiële cliënt gaat tussen jullie onderling.
 • De advocatenwijzer brengt ons samen op een leuk, interactief en inspirerend platform.
  Valérie Bruyn
  Klabou Advocaten
 • De Advocatenwijzer is een perfecte oplossing voor rechtzoekenden die door de bomen het bos niet meer zien.
  Christiaan Zillinger Molenaar
  Zilver Advocaten
 • De Advocatenwijzer is een uitstekende manier om jou aan de juiste advocaat te helpen. Ik werk graag met de Advocatenwijzer samen!
  Tapio Pekelharing
  Penn Pekelharing Stroes Advocaten
“Meer omzet, meer aanvragen. Word beter vindbaar.”
06 - 229 706 62
thijs@omnilegal.nl