Expert profile

Erik-Jan Zippro

Advocaat

Niet het geschil, maar de oplossing staat centraal. Als partijen er onderling echt niet uitkomen, wordt er zo efficiënt en effectief mogelijk geprocedeerd om voor onze cliënt het best mogelijke resultaat te behalen.

Rechtsgebied:

Aansprakelijkheidsrecht, Ondernemingsrecht, Verzekeringsrecht, Verbintenissenrecht, Mededingingsrecht, Procesrecht

Specialisme:

Specializm:
Aansprakelijkheidsrecht, Ondernemingsrecht, Verzekeringsrecht, Contractenrecht, Mededingingsrecht, Procesrecht

Tarieven:

Uurtarief (ex. BTW) : 
€225.00

Phone:

0651621784

Webadres:

http://www.zippromeijer.com/

Adres:

De Cuserstraat 93, 1081CN, Amsterdam
Erik-Jan Zippro ...... 80 100 1
Profile rating: 
4

Average: 4 (1 vote)

(0)
geo: 
Social buttons: 
Beoordelingen

Helaas zijn er nog geen beoordelingen aanwezig. Schrijf als eerst een beoordeling.

Profiel details

SAMENVATTING

Profile picture: 
Quote: 
Niet het geschil, maar de oplossing staat centraal. Als partijen er onderling echt niet uitkomen, wordt er zo efficiënt en effectief mogelijk geprocedeerd om voor onze cliënt het best mogelijke resultaat te behalen.

Mag ik mij voorstellen?
Ik onderscheid mij door een combinatie van gedegen academische kennis en ruime ervaring opgedaan in de internationale advocatuur. Van 2001 tot 2005 werkte ik als promovendus en docent aan de Universiteit Leiden. Van 2005 tot 2011 werkte ik als Universitair Docent Burgerlijk Recht aan de Universiteit Leiden en verzorgde onder meer het onderwijs in het Contractenrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Goederenrecht, Ondernemingsrecht en Mededingingsrecht. In 2008 ben ik aan de Universiteit Leiden gepromoveerd op het bij Kluwer verschenen handboek 'Privaatrechtelijke handhaving van mededingingsrecht'. Ik heb een flinke hoeveelheid publicaties op mijn naam staan en publiceer nog regelmatig in juridische (vak)tijdschriften. Daarnaast ben ik redacteur van het juridische vaktijdschrift 'Maandblad voor Vermogensrecht'. Vanaf begin 2011 ben ik als advocaat werkzaam geweest bij De Brauw Blackstone Westbroek N.V. in Amsterdam. Ik heb bij De Brauw gewerkt in de Litigation & Arbitration praktijk (procespraktijk) en de Competition & Regulation praktijk (mededingingspraktijk). Als advocaat heb ik talrijke nationale en internationale ondernemingen (inclusief de grootste multinationals, banken en verzekeraars) bijgestaan in schikkingsonderhandelingen en procedures voor de diverse rechterlijke instanties in Nederland en de EU. Te denken valt aan het adviseren en procederen op het gebied van commerciële geschillen, waaronder ondernemingsrechtelijke geschillen, contractenrechtelijke geschillen (inclusief ICT), aansprakelijkheidskwesties, verzekeringskwesties, kartelschadeprocedures, aanbestedingsrechtelijke geschillen en beslag- en executiegeschillen. Tevens heb ik kartelzaken, fusiemeldingen, zaken betreffende mogelijke onrechtmatige staatssteun, fraude en zaken betreffende financieel recht behandeld. Vanuit mijn kennis en ervaring opgedaan in de wetenschap en de internationale advocatuur heb ik samen met mr. dr. Rogier Meijer (afkomstig van Allen & Overy) ZIPPRO & MEIJER Advocaten opgericht. ZIPPRO & MEIJER Advocaten levert hoogstaande juridische dienstverlening tegen een zeer concurrerend tarief. Omdat wij door de efficiënte kostenstructuur onze diensten zeer concurrerend kunnen aanbieden maakt ZIPPRO & MEIJER hoogstaande juridische dienstverlening voor iedere ondernemer toegankelijk.

Mijn stijl & aanpak:

Op basis van een eerste (telefoon)gesprek wordt bekeken wat de juridische mogelijkheden zijn waarmee ZIPPRO & MEIJER Advocaten de cliënt kan helpen. Voor dit oriënterende gesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Een opdracht wordt altijd schriftelijk overeengekomen met daarin duidelijke afspraken over werkzaamheden die zullen worden uitgevoerd en de tarieven die daarvoor in rekening zullen worden gebracht.

PROFIEL

Volledige naam Erik-Jan Zippro
Titel Advocaat
Functie Partner
Aantal jaar advocaat 8 jaar en 8 maanden
Beroepsverenigingen
Vereniging voor Burgerlijk Recht, Vereniging voor Mededingingsrecht
Specialisme
Aansprakelijkheidsrecht
Ondernemingsrecht
Verzekeringsrecht
Contractenrecht
Mededingingsrecht
Procesrecht
Talen
Nederlands
Tarieven € 225 ex BTW
Rekent u kantoorkosten buiten uw tarief? Nee
Kantoorkosten
Ik reken kantoorkosten buiten mijn tarief: 
0%
Rekent u reiskosten buiten uw tarief? Ja
Gefinancierde rechtsbijstand? Nee
Vaste prijs mogelijk? Ja
Gratis intake gesprek? Ja

Mijn blog

Helaas zijn er nog geen blogs aanwezig...


Vraag & antwoord
Niet beschikbaar.
Documenten
GERELATEERDE ADVOCATEN
Marjolein Driessen
Procesrecht
Profile rating: 
4

Average: 4 (1 vote)

Minou Woestenenk
Procesrecht
Profile rating: 
3.6

Average: 3.6 (1 vote)

Rogier Meijer
Ondernemingsrecht Contractenrecht Procesrecht
Profile rating: 
3.8

Average: 3.8 (1 vote)

Beoordeling
Hoe zou u Erik-Jan Zippro beoordelen?