Expert profile

Rogier Meijer

Advocaat

Voorop staat altijd de dialoog met de kracht van het juridische argument. Pas als dit niet mogelijk is wordt er efficiënt en effectief geprocedeerd.

Rechtsgebied:

Verbintenissenrecht, Procesrecht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht

Specialisme:

Specializm:
Contractenrecht, Procesrecht, Aanbestedingsrecht, Ondernemingsrecht

Tarieven:

Uurtarief (ex. BTW) : 
€225.00

Phone:

0208949174

Webadres:

http://www.zippromeijer.com/

Adres:

De Cuserstraat 93, 1081CN, Amsterdam
Rogier Meijer ...... 76 100 1
Profile rating: 
3.8

Average: 3.8 (1 vote)

(0)
geo: 
Social buttons: 
Beoordelingen

Helaas zijn er nog geen beoordelingen aanwezig. Schrijf als eerst een beoordeling.

Profiel details

SAMENVATTING

Profile picture: 
Quote: 
Voorop staat altijd de dialoog met de kracht van het juridische argument. Pas als dit niet mogelijk is wordt er efficiënt en effectief geprocedeerd.

Mag ik mij voorstellen?
Ik onderscheid mij door een combinatie van enerzijds grondige academische kennis en anderzijds ruime ervaring opgedaan in de internationale advocatuur. Mijn academische kennis heb opgedaan tijdens mijn aanstelling bij Rijksuniversiteit Groningen waar ik van 2002 tot 2007 onderzoek heb gedaan en heb gedoceerd in verschillende privaatrechtelijke vakken. In 2007 ben ik gepromoveerd op het onderwerp overheidsaansprakelijkheid wegens schending van Europees recht. Vanaf begin 2007 ben ik werkzaam geweest bij Allen & Overy LLP bij de afdelingen Competition en Litigation & Arbitration. Bij Competition heb ik ervaring opgedaan met kartelzaken en fusiemeldingen en vanaf 2009 ben ik actief geweest in de commerciële procespraktijk met het adviseren, procederen en arbitreren op het gebied van commerciële geschillen, waaronder overnamegeschillen, contractenrechtelijke geschillen, kartelschadeprocedures en aanbestedingsrechtelijke geschillen. Vanuit mijn ervaring en kennis opgedaan in de wetenschap en internationale advocatuur ben ik ZIPPRO & MEIJER Advocaten gestart. ZIPPRO & MEIJER Advocaten levert hoogstaande juridische dienstverlening aan zowel startende als gevestigde ondernemingen. Ik ben daarnaast verbonden als universitair docent privaatrecht aan het Molengraaff Instituut van de Universiteit Utrecht. Ook publiceer ik regelmatig in juridische (vak)tijdschriften en ben ik redacteur van het Maandblad voor Vermogensrecht en medewerker van de juridische tijdschriften Overheid & Aansprakelijkheid en Markt & Mededinging.

Mijn stijl & aanpak:

Op basis van een eerste (telefoon)gesprek wordt bekeken wat de juridische mogelijkheden zijn waarmee ZIPPRO & MEIJER Advocaten de cliënt kan helpen. Voor dit oriënterende gesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Een opdracht wordt altijd schriftelijk overeengekomen met daarin duidelijke afspraken over de werkzaamheden die zullen worden uitgevoerd en de tarieven die daarvoor in rekening zullen worden gebracht.

PROFIEL

Volledige naam Rogier Meijer
Titel Advocaat
Functie Partner
Aantal jaar advocaat 12 jaar en 10 maanden
Specialisme
Contractenrecht
Procesrecht
Aanbestedingsrecht
Ondernemingsrecht
Talen
Nederlands
Tarieven € 225 ex BTW
Rekent u kantoorkosten buiten uw tarief? Nee
Rekent u reiskosten buiten uw tarief? Ja
Gefinancierde rechtsbijstand? Nee
Vaste prijs mogelijk? Ja
Gratis intake gesprek? Nee

Mijn blog

Vraag & antwoord
Niet beschikbaar.
Documenten
GERELATEERDE ADVOCATEN
Frank Franssen
Ondernemingsrecht
Profile rating: 
2.6

Average: 2.6 (1 vote)

Joost van Veenendaal
Procesrecht Ondernemingsrecht
Profile rating: 
4

Average: 4 (1 vote)

Erik-Jan Zippro
Contractenrecht Procesrecht Ondernemingsrecht
Profile rating: 
4

Average: 4 (1 vote)

Beoordeling
Hoe zou u Rogier Meijer beoordelen?